با حضور رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

خط صنعتی آشپزخانه دانشگاه سمنان همزمان با دهه فجر به بهره برداری رسید

معاون دانشجویی دانشگاه سمنان از افتتاح خط صنعتی آشپزخانه دانشگاه سمنان با حضور رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و مسئولان دانشگاه همزمان با دهمین روز دهه فجر خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر بهروز گل محمدی با اعلام این خبر گفت : این طرح در 800 متر مربع فضا ، با اعتبار 20 میلیارد ریالی و کمک صندوق رفاه ، دانشگاه سمنان و پیمانکار طرح به بهره برداری رسید .
دکتر گل محمدی با بیان اینکه در این آشپزخانه روزانه شش هزار پرس غذای گرم طبخ می شود افزود : غذاهای طیخ شده در این آشپزخانه  با استفاده از خودروهای مجهز گرم خانه دردانشکده ها و پردیس های تابعه توزیع می شود .
معاون دانشجویی دانشگاه سمنان زمان صرف شده برای اجرای این طرح را شش ماه اعلام کرد و گفت : کاهش زمان پخت ، کاهش مصرف سوخت و آب مصرفی ، ارتقاء بهداشت محیط و سلامت مواد غذایی و افزایش کیفیت غذای طبخ شده از جمله مزایای اجرای این طرح است .
دکتر گل محمدی ، راه اندازی خط فر مرغ و شستشوی اتوماتیک ظرفها را از برنامه های پیش رو در راستای آشپزخانه صنعتی دانشگاه سمنان عنوان کرد که به زودی عملیاتی خواهد شد .
دکتر گل محمدی با اشاره به اینکه پیش از این تمام تجهیزات آشپزخانه دانشگاه سمنان به صورت سنتی بود تصریح کرد : با افزایش تعداد دانشجویان در سالهای اخیر، اجرای این طرح برای پاسخگویی به جمعیت بیش از 13 هزار نفری دانشجویان دانشگاه در برنامه قرار گرفت .
وی خاطر نشان کرد : نحوه رزرو غذا توسط دانشجویان به صورت اتوماسیون تغذیه و انتخاب منوی غذایی و رزرو هفتگی غذا انجام می شود .
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

 -  -  -  -  -  -